Gram BAKER
De Gram Baker is een lijn koelkasten, vriezers en werkbanken met gekoelde compartimenten die speciaal is ontworpen voor bakkerijen, banketbakkers en patisserieën. Zo hebben deze precies de juiste afmetingen voor bakkerijplaten. De steunen hiervoor kunnen individueel verplaatst worden zodat de ruimte optimaal wordt benut. Ook zorgt deze koelapparatuur voor de perfecte opslagomstandigheden ondanks het vaak openen van de deuren. De bediening is verborgen achter een paneel waardoor deze beschermd is tegen vuil en opspattend vocht. Voor optimaal gebruiksgemak hebben de koelkasten uit deze lijn een zelfsluitende deur met een geïntegreerde handgreep over de gehele lengte. Bij sommige is het zelfs mogelijk deze te voorzien van een pedaaldeuropener zodat je je handen vrij hebt voor bijvoorbeeld de bakplaat. De werkbanken uit deze lijn, de Baker 1808 en 2408 hebben een rvs-werkblad met daaronder een koelkast en een vriezer. Zo heb je alles bij de hand.
Zoek je een universele koelkast die ideaal is voor reguliere werkzaamheden, kies dan voor de Baker 610. De Baker 625, 550, 950, 1500, 1808/2408 snelkoeler/-vriezers (SF) en remrijskasten (GA) zijn ideaal voor zware werkzaamheden en geschikt voor gebruik bij temperaturen tot 40°C. Wil je een snelkoeler/-vriezer die ook geschikt is voor inrijwagens, kijk dan naar de Baker SF 1500 roll-in. Een extra zuinige koelkast vind je in de ECO PLUS K 70 LAG L2 4N. Deze is zo zuinig dat je zelfs gebruik kunt maken van de energie-investeringsaftrek.
De Gram GA kast bereidt je deeg voor terwijl je slaapt
Het neusje van de zalm in gemak op technologisch gebied is de GA-serie. Dit is een kast die computergestuurd het bevroren deeg ontdooit en laat rijzen met behulp van de stoomgenerator. Vervolgens zorgt het luchtcirculatiesysteem voor een indirecte koeling en temperatuurstabiliteit waarbij huidvorming en uitdroging worden voorkomen. Via de afbeeldingen op het 7-inch touchscreen kun je kiezen tussen 8 kant-en-klare standaardprogramma’s die naar wens aangepast kunnen worden. Zo kun je met een gerust hart de koelkast de avond ervoor aanzetten en staat het deeg gerezen klaar totdat het tijd is om te bakken.